Wat is Rotary?

Rotary Club is een serviceorganisatie waarbij de leden op verschillende manieren hun medemens steunen zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging. Rotary Club is een wereldwijd netwerk met één visie: Service Above Self.

In Gouda zijn 2 Rotary Clubs

• Rotary Club Gouda – De oudste club van Gouda waar de leden elke woensdagmiddag bij elkaar komen.
  • Rotary Club Gouda Bloemendaal – Deze club viert komend jaar haar 30ste verjaardag en komen op woensdagavond bij elkaar.

Binnen het netwerk van Rotary Club zijn de leden bereid hun (vak-)kennis ten diensten te stellen van de gemeenschap en deel te nemen aan charitatieve en educatieve projecten. Lid zijn van een Rotary Club betekent, naast vriendschap onderling,  dat je bereid bent iets van jezelf te geven. Dienstbaar te zijn aan de samenleving en dit in de praktijk ook zichtbaar maken.

Spreekt een service club als Rotary u aan en wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op dan vertellen wij u er meer over de service clubs in Gouda,

met vriendelijke groet,
Commissie Rotary Santa Run – Gouda