Inschrijven/Doneren

Op 20 december om 18.00 uur gaat het gebeuren. De enige echte Rotary Santa Run door Gouda, georganiseerd door Rotary en JCI.
Een prachtige tocht van +- 3km  door het centrum van Gouda met als doel geld ophalen voor de gehandicapten sport in Gouda. Voor slechts €10,- als volwassene en €5,- als kind loop je mee in een geweldig kerstmannen pak. En iedereen die meeloopt krijgt ook nog een mooie herinneringsmedaille. Het belooft een ongelooflijk leuke avond te worden!
Gouda Santa SuitsPrijsAantal
Volwassen vanaf 18 jaar€ 10.00
Kind vanaf 1,35 meter€ 5.00
Jongen tot 1,35 meter€ 5.00
Meisje - Jurkje tot 1,35 meter€ 5.00
Vrije donatie

Natuurlijk willen we zo veel mogelijk geld ophalen en hebben we je ook nodig als sponsor.

Met jouw bijdrage halen wij sponsorgeld op voor de goede doelen zoals genoemd op deze website. Je krijgt hiervoor een schitterend Kerstmannen pak (keuze uit 2 maten) een rugnummer, een mooie medaille als aandenken en onderweg en bij de finish een drankje en een snack.

Disclaimer: restitutie van uw inschrijfgeld is niet mogelijk in geval van afgelasting door onvoorziene omstandigheden. In alle gevallen proberen wij het event door te laten gaan en het geld komt altijd ten goede van het goede doel, gewaarborgd met ons ANBI keurmerk.