Wat is JCI?

JCI (Junior Chamber International) Nederland, een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijk willen ontwikkelen.

JCI is een internationale organisatie met circa 170.000 leden in ongeveer 116 landen. Over heel Nederland verspreid zijn er circa 100 kamers met ongeveer 2000 leden. De organisatie is niet politiek of religieus gebonden. JCI heeft als non-gouvernementele organisatie de hoogste adviesstatus bij de Verenigde Naties.

Bij JCI – Gouda zijn rond de 20 enthousiaste mensen lid die regelmatig samenkomen om leuke activiteiten te doen en nieuwe dingen te leren en onszelf te ontwikkelen. Al doende dragen we graag ons steentje bij aan de lokale gemeenschap in Gouda. Ook doen we graag mee met landelijke of internationale activiteiten zoals congressen en symposia of activiteiten van andere JCI clubs. Het is een erg laagdrempelige en open club jonge mensen, dus als jij ook graag je netwerk in Gouda wil ontwikkelen en leuke dingen wil doen en helpen organiseren met gelijkgestemden, kijk dan eens op onze site of de

Meer informatie? klik hier voor de website of de JCI Gouda Facebook pagina