De pakken zijn binnen en liggen klaar om opgehaald te worden. Als het goed is heb je tijdens het inschrijven aangegeven welk ophaalpunt je je pak wilt ophalen. Kijk op de ticket die je van ons hebt gekregen als je niet meer weet wat je gekozen hebt. Neem de uitgeprinte ticket mee of laat ons de ticket op je mobile device (telefoon, tablet) zien wanneer je je pak komt ophalen. Ben je je ticket kwijt? neem je ID of een bewijs van afschrijving mee, dan kunnen wij je terugvinden op de deelnemerslijst.

De 4 distributiepunten in Gouda zijn:

Apotheek Heerkens, Willem Barentslaan 24
Apotheek Rond Lekkenburg 4
Boekhandel Verkaaik Lange Tiendweg 35
Blomatelier Molenwerf 22

Het rugnummer kun je op de dag zelf ophalen in de grote tent. Daar krijg je dan ook meteen een consumptiemuntje voor een drankje of iets lekkers. Wees dus vrijdag op tijd zodat je ze kan ophalen, er zijn ook genoeg leuke activiteiten op het marktplein voordat de run begint dus je hoeft je niet te vervelen!