Wij zijn de SantaRun steeds meer vorm aan het geven, afgelopen weken boekte we al de feestband Wildebrazz en ook een professionele fotograaf/cineast  Hermen Buurman die geheel vrijblijvend hun bijdrage willen leveren aan dit fantastische evenement met als doel onbeperkt sporten voor mensen met een beperking.Iedereen wordt steeds enthousiaster en er staat nog heel veel op stapel. Wij zijn daarom ook ontzettend blij dat de Goudse IJsbaan haar medewerking heeft toegezegd, zij zullen ons commando centrum faciliteren, voor de warming up, die  wordt georganiseerd vanaf een podium op het Ijs, de start, de uitreiking van de medailles en een hapje en een drankje. Daarnaast mag iedereen een rondje schaatsen in de hoop dat we het voor elkaar krijgen om in het World Guiness Book of Records te komen met de meeste  Kerstmannen/vrouwen/kinderen op een ijsbaan!

Wij willen de Goudse IJsbaan enorm bedanken voor de toezegging, we durven wel te stellen dat de Santa Run in samenwerking met de IJsbaan (Grand Canyon) nog een groter feest gaat worden dan dat we in eerste instantie dachten. We hebben er zin in!!

Schrijf je in en vraag ook je familie, vrienden en bekenden.